Basel Day & Night
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

 

 Eric Vronszkij

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Eric Vronszkij
Eric Vronszkij


Sidhe
Duke


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : Tanácsos

Eric Vronszkij Empty
TémanyitásTárgy: Eric Vronszkij   Eric Vronszkij Empty2015-06-10, 11:33Eric Vronszkij
Egy politikus legfontosabb képessége az, hogy egyik síkon gondolkozzék és egy másik síkon beszéljen.
Faj: Shide
Rang: Duke
Politikai csoport: Konzervatív
Városi tisztség: Nemes
Született: Moszkva, 1915. október 19.
Valós kor: 100 éves
Látszólagos kor: 32
Foglalkozás: üzletkötő
Play by: Alexander Skarsgård


Kiegészítések

Család: Az egész családom kihalt, egyedüli tagja vagyok már csak a klánnak. Létrehoztam a világ legnagyobb maffia központját. Elkezdhetném sorolni az okokat, de csak arra jutnátok, ahova majd az előtörténetem alapján. Valamit tudhatok...
₪ Angela Beyersdorf (szerető): 100 év, algol, él
A városba érkezésemkor ismertem meg és lett a szövetségesem és a szeretőn. Ő azt hiszi, hogy nem tudom, milyennek gondol. Sosem leszek az, akinek akar engem és ezt próbálom vele elfogadtatni, mert nem egyszer kerget az őrületbe.
Hosszú távú célok: Még mindig ugyanaz, kiirtani mindenkit, akit szükséges. Emellett igenis vannak céljaim. Mindennél nagyobb hatalmat fogok szerezni a város és a világ felett és már a terveim is megvannak ehhez. Első lépésben én leszek a királyotok, aminek hatására átalakítom a boldog kis életeteket. Mindezek után szövetkezek és elérem, hogy tiszteljetek és mindenben egyet értsetek velem, ha nem teszitek? Nos...bevetem a mellékállásomat és meglátjuk, hogy egy idő után ki fog inkább mellém állni, mintsem meghalni.


Elõtörténetem

Most kezdjem el ragozni az eddigi csodás kis életemet? Szerintem az ég világon senkit sem izgatna és az is lehet, hogy már most mindenki menekülne tőlem. De azért belekezdek, nehogy azt higgyétek, egy utálatos személy vagyok - pedig így van -. Kezdhetném az oroszországi kis életemmel. Megszülettem, mint a legtöbb ember, bár igaz, ami igaz, a szüleim által sidhe vagyok. Mindennél és mindenkinél nagyobb akartam lenni és ez meg is lett. Bizony...van önbizalmam, manipulatív vagyok és arról ne is beszéljünk, hogy mindent elérek, amit akarok. Csak, hogy tudjátok, mindig mindenki előtt járok, nem vagytok képesek megelőzni és előbb tudom, hogy mit akartok valójában, mint ti.
Visszatérve a kis moszkvai életemre. Anyám és apám már akkor a felsőházakban tevékenykedtek, szerencsére nem kellett megdolgoznom semmiért. Mivel unalmasnak tartottam a családi idillt, így elhatároztam, hogy feldobom az életemet és a maffiában találtam meg ezt az izgalmat. Tudtam, hogy ezzel kiutáltatom magam a családból, de sem akkor, sem most nem érdekel. Mivel rövid időn belül közölték, hogy nem vagyok szívesen látott vendég, így az új "családom" lett a legfontosabb és ezáltal az enyém lett a világ egyik legnagyobb maffia csoportja.
Mindezek után eltöltöttem egy kis időt szeretett városomban, Szentpéterváron, ahol kiépítettem a mostani maffia csoportomat. Nem is olyan rég döntöttem el, hogy megnézem Baselt. Nagyjából 5 éve érkeztem ide, bár azóta sokszor voltam távol. Nem kellett csalódnom, itt is minden ugyanúgy működik. Be is kerültem rövid időn belül a Király Tanácsosai közé.
A kis városotokban ismerkedtem meg Angela-val. Rövid időn belül az én Angyalom lett és ismertük ki egymást...vagyis ő ezt hiszi. Semmit sem tud rólam. Szerinte olyan vagyok, amilyen. Arrogáns, agresszív, manipulatív, hataloméhes és gyilkos. Ami mind igaz, de annyi mindent nem mondtam még el neki, hogy szerencsére mindig van miről beszélnünk, bár néha sokkal egyszerűbb lenne, ha szépen befogná a kis lepcses száját, de az akaratossága és a kitartósága még bennem is megmozgatott valamit. Igaz, ezt sosem árulnám el neki, nem is fogom. Így sokkal egyszerűbb...lehetek az, aki vagyok, hiszen a szeretet gyengít, így az én életemből ez örökre kimarad.
Kapcsolatunkról senki sem tud. Az ég világon senki. Minden éjjel találkozunk a megszokott helyünkön és tervezzük tovább a a bosszút és hatalomra lépésünket. Azt hiszi, hogy nem tudom, mi a terve, pedig nagyon téved...ismerhetne már annyira, hogy mindig egy lépéssel előtte járok, de szeretem, ha azt hiszi, hogy mindent tud.
Természetesen a Király Tanácsosa mellett is akad időm a valódi foglalkozásomra. A kis üzletágamban meg van kötve a foglalkoztatottaim keze. Régebben csak a gyilkolás érdekelt, mindegy, hogy kit ölünk meg, viszont az évek során annyira jól beindult a "cég", hogy mára már csak valódi kéréseket és jól fizető vendégeket fogadunk. El sem hiszitek, hogy mennyi ember akar ártani a szeretteinek, bár sokaknak, ha útban van egy személy a céljai eléréséhez, máris hozzánk fordulnak. Jó pénzért pedig bármit elintézünk. Most pedig le is telepedem a kis városotokban, így egy kis bár nyitásával fogok tevékenykedni a többi munkám mellett, így legalább nem tűnik ki a kis tömegből. Tehát továbbra is remekül megy, szóval előre szólok...ha meg is ismersz, ne akarj rosszban lenni velem, mert rövid időn belül holtan találod magadat.

Vissza az elejére Go down
Yekaterina Ivanna Petrov
Yekaterina Ivanna Petrov


Vérmacska Khan
Adminisztrátor


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : Ügyvéd (Magnum Photos)

Eric Vronszkij Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eric Vronszkij   Eric Vronszkij Empty2015-07-05, 15:51

Gratulálok, elfogadva!

Hát, ezt a napot is megértük, hosszas várakozás után végre megérkeztél, Angyalod legnagyobb örömére. Nem hiszem, hogy bárki azt gondolná, hogy Tanácsosként vaj szíved van, és erre úgy látom te sem szeretsz rácáfolni. Tervezgetni amúgy könnyű, a kérdés csak az, sikerül-e elérned az uralkodói széket, vagy mások kellően rafináltak, hogy keresztbe tegyenek neked? Ami azt illeti, kíváncsi vagyok, milyen világot teremtenél hatalommániádtól vezérelve. De nem szaporítom tovább a szót, eleget vártál már így is a kezdésre, szóval irány a játéktér, hogy tovább szövögethessétek terveiteket az árnyak között!

Most már lefoglalhatod az avatarodat!
Személyes dolgaidat itt tárolhatod: Eric Vronszkij
Csatlakozhatsz hozzánk Facebookon is!
És ha szeretnél egy rokont vagy ismerőst játékos kézbe adni, akkor ne habozz meghirdetni a Keresett karakterek között!Azzal kelj egybe, akihez hűnek lenni annyi,

mint magadhoz hű maradni.Vissza az elejére Go down
 

Eric Vronszkij

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Basel Day & Night :: Világleírás :: Elfogadott karakterek :: Sidhe-