Basel Day & Night
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

 

 Werewolf - Cyrus de la Fuente

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Cyrus de la Fuente
Cyrus de la Fuente


Vérfarkas
Harcos


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : Verőember

Werewolf - Cyrus de la Fuente Empty
TémanyitásTárgy: Werewolf - Cyrus de la Fuente   Werewolf - Cyrus de la Fuente Empty2015-05-29, 22:10Cyrus de la Fuente

"A falkavezérré váláshoz mindenki számára más út vezet. Vess hát egy őszinte pillantást a viselkedésedre, az általad sugárzott energiára, és a tetteidre."
(Cesar Millan)

Faj: Vérfarkas /Alden család
Rang: Harcos
Politikai csoport: -
Városi tisztség: Polgár
Született: Basel, 1919. szept. 29.
Valós kor: 96 év
Látszólagos kor: 25 év
Foglalkozás: Beépített zsernyák a maffiánál
Play by: Kellan Lutz


Kiegészítések

Család: Az Alden családhoz tartoztunk, míg az alfánkat le nem váltották. Kényszerből csatlakoztunk az új falkához, hiszen nem tehettünk mást: a szüleim már túl öregek voltak ahhoz, hogy a kezükbe vegyék az irányítást.
A szüleim hosszú házasságot tudhatnak maguk mögött, mely alatt számos gyermekük született, akik szét széledtek a világban.
₪ Leah Alden (anyám, vén): ~192 év, Vérfarkas, él.
₪ Gabriele Cavey (apám, vén, †): ~192 év, Vérfarkas.
₪ Zoey Bolton (lányom): 18 éves

Ismerősök:
₪ Alexis Theodore Sauveterre (falkatárs): 80 év, vérfarkas, él. Jelenleg a falkatársaim között az a személy, akivel a legtöbb gondom akad. Ráadásul az összekötőm is.
₪ Olivia Laux (alfanőstény): Nem igazán ismerem. Mostanában érkezett a városba. Állítólag ő az új alfanőstény.
₪ Marcus Delaware (alfahím): Egyáltalán nem kedvelem a fazont, de inkább nem teszek neki keresztbe... egyenlőre.
₪ Thomas Delaware (gamma): Állítólag ő is Párizsban élt, de egyszer se sikerült vele összefutnom, ami azt illeti egyenlőre itt se.
₪ Alice Delaware (gamma): Egyszer találkoztunk eddig, amikor bemutatott anyám az új alfának. Sejthet valamit.

Rövid távú célok: Jelenleg a legfontosabb, hogy a lányomnak segítsek feldolgozni azt a tényt, hogy vérfarkas. A második legfontosabb, hogy jól végezzem a munkám. A harmadik a sorban pedig az, hogy Alexist lenyomjam, majd feljebb küzdjem magam a ranglétrán.
Hosszú távú célok: Alfa akarok lenni, de még nem tudom, hogy ezt hogyan érjem el ebben a városban.


A vágy ereje túllép az emberen
és megváltoztatja a sorsát.


1919. szeptember 29-én falkám nő tagjainak jelenlétében jöttem világra, ahogy akkoriban szokás volt. Édesanyám nem először fogadta magába apám magvát, hogy méhe gyermekkel adózzon az egykor még csak halandóként születő férjének. Fivéreim és nővéreim örömmel üdvözöltek a családban. Boldog gyerekkorom volt, szerető falkában nevelkedtem.
1932. március 14-én, csupán tizenhárom évesen váltottam alakot először, a korombeliek között elsőként. Átváltozásomat nem a telihold hozta, hanem egy szerencsétlen baleset, melyben több barátom is a másvilágra költözött. Csupán én éltem túl, az ösztöneimnek köszönhetően. Egy dühvel és csalódásokkal teli időszak vette kezdetét az életemben, melybe ráadásul egy világháború is beleszólt.
1939-ben csatlakoztam két kortársammal együtt a francia hadsereghez, egy idősebb vérfarkas (Peter) hívására, aki egy időre a falkavezérünk lett. Ez majdnem teljes öt évnyi távollétet jelentett a várostól, és az igazi falkánktól is, de Petert hamar megölték a fronton, mivel megállíthatatlannak képzelte magát. Habár később még volt alkalom, hogy összecsapódtam ez idő alatt olyan farkasokkal, akikkel egy időre egy falkát jelentettünk, az ilyen szövetségek nem voltak hosszú távon tarthatóak. Sokan meghaltak, sokan elszöktek, másokat áthelyezett a katonaság. Betegen, leharcoltan, fáradtan, a halál határán tértem vissza.
1945. március 4-én már a kórházban lábadoztam, mikor Baselt lebombázták a Szövetségesek, mert hihetetlen módon összekeverték egy másik várossal. Szerencsére az esemény nem követelt halálos áldozatokat. Mikor felépültem, hála a családomnak, a dokkoknál kaptam munkát.
1949. október 8-án házasodtam először. Egy lengyel származású alig huszonkét éves halandó nőt vettem feleségül, Basyat. Nem tudta, hogy mi vagyok valójában.
1951. május 12-én született meg az első lányom, akit anyám után Leah-ra kereszteltünk el, de mikor a feleségem megtudta, hogy mi vagyok valójában, megölte magát és magával vitte a lányunkat is. A rendőrök megvádoltak azzal, hogy meggyilkoltam őket, ezért el kellett hagynom a várost egy időre.

1952. A vándorlás éve volt, melyet egy viszonylag nyugodt időszak követett. Lévén a francia és a német nyelven kívül csak a lengyelt ismertem, ezért próbáltam a nyelvterületen maradni. Provance területén találtam végül olyan falkára, mely befogadott a sorai közé, ahol majdnem huszonöt éven keresztül voltam a falka része. Az emberi világban csak csekély időt töltöttem, egy tanyán éltem és dolgoztam. Elégedettnek éreztem magamat az életemmel, és egy idő után sikerült túltennem magam a tragédiámon is.

1976. Pár falkatársammal együtt követekként Nagy-Britanniába mentünk, hogy egy évszázadokra visszanyúló ügyet lezárhassunk. Annyira jól sikerült a lezárás, hogy Angliában ragadtam teljes tizenhat évre, mikor vissza kellett térnem Franciaországba. Párizsban a legnagyobb falkához csapódtam, ahol éppen egymással acsarkodtak a farkasok. Egy háború kellős közepére csöppentem, anélkül, hogy a része kívántam volna lenni, ugyanis eredeti tervem az volt, hogy visszatérek Provence-ba, ahol a korábbi alfám temetésére voltam hivatalos.  Évekig gázoltunk egymás vérében, miközben nem volt időnk arra, hogy egyáltalán valódi, emberi munkát végezzünk. Egy kicsit talán el is idegenedtem az emberi léttől, de miután magunk mellé állítottunk további két falkát, és az a maradék pár már nem tehetett ellenünk semmit, jutott idő arra is, hogy újra elkezdjünk beilleszkedni.

1997. április 6-án kötöttem házasságot Violet Boltonnal, akit csak azért vettem feleségül, mert a szíve alatt hordta a gyermekemet. Bolton ír katolikus szülők gyermeke volt, akik szerint a lányuk erényén sebet ejtettem. Valószínűleg igazuk volt.

1997. december 25-én született meg a lányom, aki a Zoey nevet kapta. Akkor még boldogok voltunk az anyjával, de ez nem tartott sokáig. Sajnos elég hamar rá kellett döbbennem arra, hogy egy rossz házasságot egy gyermek nem tart össze.

1999-ben elváltunk a feleségemmel, és hosszú éveken keresztül pereskedtem vele, mire sikerült elérnem, hogy a lányom hozzám kerülhessen.

2002-ben lettem kadét a Rendészeti Egyetemen, ahol azt tanultam, hogy hogyan üldözzem a bűnt. Egészen konkrét elképzeléseim voltak arról, hogy mit szeretnék majd a végzettségemmel kezdeni, mikor alig négy és fél évvel később felajánlottak nekem egy lehetőséget arra, hogy beépített legyek.

2006. végén egy extra kiképzést követően álltam munkába. Az összekötőm egy csinos holland származású szőke csaj volt, Lotte, aki azt hitte, hogy mindent jobban tud mindenkinél, vagy legalábbis nálam, ami miatt rendszeresen kiröhögtem. Lotte fontos szerepet vállalt a lányom mellett, míg el nem váltak útjaink egymástól.

2008-ra sikerült magamat olyan szintre felküzdeni a ranglétrán, hogy a fejesek is figyelembe vegyenek. Már csak az esélyre vártam, hogy valami nagyobba beletehessem a mancsomat.

1984. Legújabb életem születési évszáma. Ha bárki arról kérdez, hogy milyen gyermekkorom volt, akkor azt mondom, hogy átlagos. Nem mesélek arról, hogy hogyan figyeltem anyámékat a holdra üvölteni, vagy hogy miként magyarázott a vadászat fontosságáról az apám. Ahogy arról sem mesélek, hogy mikor tizenhárom éves lettem, már nem lehettem többé gondtalan, csak kölyök. Hanem arról beszélek, hogy a szüleim hosszú veszekedéseitől nem bírtam éjszaka aludni, hogy elkezdtem kerülni az iskolát, mert ott senki sem értett meg. Aztán összeakadtam Gregory-val és a haverjaival, akikkel jó kis bulikba keveredtünk.

2012-ben áthelyeztek, Baselbe. Magammal hoztam a lányomat, akit végre bemutathattam a nagyanyjának is.

Vissza az elejére Go down
Yekaterina Ivanna Petrov
Yekaterina Ivanna Petrov


Vérmacska Khan
Adminisztrátor


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : Ügyvéd (Magnum Photos)

Werewolf - Cyrus de la Fuente Empty
TémanyitásTárgy: Re: Werewolf - Cyrus de la Fuente   Werewolf - Cyrus de la Fuente Empty2015-05-31, 13:14

Gratulálok, elfogadva!

Hm... még itt sincs az alfánk, de máris valaki a helyére pályázik. Persze tudtuk, hogy nem mindenkinek lesz ínyére a változás. Sokakat a magad oldalára kell még állítanod, többek között a jelenlegi alfanőstényt, mielőtt kihívhatnád Marcus-t, de azt hiszem ezzel te is tisztában vagy. Smile Jó volt látni, hogy ilyen összeszedetten haladtál végig életed eseményein, fokozatosan feltárva a múltadat, és a személyiségedet kialakító változásokat. Azért kíváncsi leszek, hogyan egyezteted össze beépített szerepedet az apasággal, és persze az átváltozás idején tomboló tini lány nem éppen könnyű eset. Smile De nem is hátráltatlak tovább, irány a játéktér, és éledjen az a falka!

Most már lefoglalhatod az avatarodat!
Személyes dolgaidat itt tárolhatod: Cyrus de la Fuente
Csatlakozhatsz hozzánk Facebookon is!
És ha szeretnél egy rokont vagy ismerőst játékos kézbe adni, akkor ne habozz meghirdetni a Keresett karakterek között!Azzal kelj egybe, akihez hűnek lenni annyi,

mint magadhoz hű maradni.Vissza az elejére Go down
 

Werewolf - Cyrus de la Fuente

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Basel Day & Night :: Világleírás :: Elfogadott karakterek :: Vérfarkas-