Basel Day & Night
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

 

 Algol - Angela Beyersdorf

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Angela Beyersdorf
Angela Beyersdorf


Algol
Erzherzögin


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : vezető / író

Algol - Angela Beyersdorf Empty
TémanyitásTárgy: Algol - Angela Beyersdorf   Algol - Angela Beyersdorf Empty2015-05-20, 21:23Angela Beyersdorf
Színház az egész világ, s benne színész minden férfi és nő.
Faj: Algol
Rang: Erzherzögin
Politikai csoport: Konzervatív (egyenlőre)
Városi tisztség: Nemes
Született: Basel, 1915. november 4.
Valós kor: 100
Látszólagos kor: 29
Foglalkozás: vezető - ágyas - író
Play by: Deborah Ann Woll


Kiegészítések

Család: Az összes Algolt a családjának hívja - hiszen vezetővé vált már több évtizede -, akiket meg véd bármi áron. Igazai rokonai közül már csak kevesen élnek, a nagyját lemészárolták vagy el tette láb alól. A maradékért így foggal-körömmel harcol, persze ha megérdemlik...
₪ Lady Evangeliya Collins (unokahúg): 23, algol, él,felsőházi képviselő és egy sidhe felesége. Drága egyetlen unokahúgom, aki megtagadva fajtáját házasságra lépett egy sidhe férfival, valami Collins a neve. Hosszú időbe telt, de megbékéltem ezzel a szerződéssel. Evan fiatalsága ellenére gyönyörű, okos, határozott, nagyra törő és törtető jellemű, mindent megtesz, azért hogy elérje a célját. Azt hiszi sikerült átvernie és nem látom a mocskos kis terveit, ahogy ő is én is megjátszom a magam gyönyörű szerepét. Halálom után tökéletes vezető válna belőle, de ő ennél többre vágyik. Ő az egyik büszkeségem, tökéletes nevelésben részesült, ennek ellenére sokszor megfordult a fejemben, hogy jobb lenne nélküle. Tudván, hogy nem a címemre pályázik meghagytam az életét önös érdekeimért. Ha jól keverjük a kártyáinkat még hasznát vehetem...
Ismerősök: minden algol ismeri a nevét, pár dhampyr, sidhe nemesek, és a legközelebbi a jelenlegi király
₪ Andrew King tanácsosa: Basel jelenlegi vámpír királyának egyik legfőbb segítője, akit úgy ismerek, mint a tenyeremet. Nagy hatással vagyok rá, minden kérésemet teljesíti, cserébe minden apró rezdülésére ugrok és teljesítem parancsait, ami az esetek túlnyomó részében a lepedő összegyűrésével végződik.

Hosszú távú célok: Mint mindig idén is megvédem a területem és a pozíciómat, sokan hajtanak a helyemre feleslegesen. Egyikük sem ér fel a hatalmammal, tudásommal, ismeretségemmel és persze politikai helyzetemmel. Most, hogy eljött a választás ideje az utóbbi veszélybe került, éppen ezért mindent megteszek, hogy feltérképezzem a helyzetem és kipuhatoljam a jelentkezőket. Meg akarom tartani jelenlegi kényelmes életem, így olyat kell a trónra ültetni, akit befolyásolhatok. De más terveim is vannak, amiket még sötét homály fed.


Régi szép emlékek!

Már születésem óta arra neveltek, hogy egyszer sokra fogom vinni, hiába apám csak egyszerű ember volt, anyám nemesi címe tovább szállt rám. Nagyon fiatalon érdeklődtem a különböző fajtánkból származó erők iránt, azt szokták mondani nem vagyunk vérszomjasak. Mégis minden reggel sikolyok közepette a torkomat fojtogató, maró érzéssel keltem, semmi sem olthatta étvágyam. Ez ment éveken át, mikor eljött az én időm és a beavatási rituálé, buzgó izgalommal vártam. Végre ölhetek! Abban a tudatban voltam, ha kionthatom egy szerencsétlen férfi életét azzal megnyugszik vad szenvedélyem. Tévedtem. Háromszorosan, akkor egyből. Minden hímneműt cafatokra akartam tépni, kivéve egyet, hiszen neki köszönhettem az életemet. Lojális akartam lenni hozzá, ha már sikeresen megteremtett azzal, hogy magvát elvetette az anyámban. De valakik odafent nem úgy határoztak. Vágások millióit ejtettem az áldozatomon hosszú körmeimmel, vér látványától megrészegülve elvesztem gondolataimban. Egyet akartam mindennél jobban: Ölni! Végül kitekertem a nyakát és anyám sikolyára eszméltem fel. Sikereres megöltem az apámat! Abban az eszmében nevelkedtem, hogy női társaimmal egy nagy családot alkotunk mindannyian, akik megvédik egymást. Itt a második tévedésem! Drága szeretett édesanyám nekem rontott vadállatként, vicsorítva gyilkolni készült. De egy idegen megmentette az életem, támadómat szíven szúrva. Két dologra döbbentem rá egyből, amire vissza térek később. A harmadik tévedésem a szomjam volt. Nem vérontásra vágytam, hanem hatalomra. Uralkodni akartam a fajtám és a világ felett is. Abban a pillanatban a kedves, naiv, önzetlen kislány felnőtt, ott kezdődött minden. Szívemet megkeményítettem, önző, manipulatív, hideg számító nővé változtam, aki bármikor képes mindenki szemébe hazudni, ha úgy tartja kedve és szándéka. Jégkirálynő tökéletes név lenne szerény személyemre, de tökéletes színésznő szerepében tündökölök a mai napig. Vissza térve a döbbenetemre, amik inkább fogadalomnak mondhatóak.  1. Senkiben sem bízhatok meg! Csak magamra számíthatok, ha mindent túl akarok élni. 2. Hatalomra török, először a népem, majd egész Basel fölött és megbosszulom anyám gyilkosát.   Így elkezdtem felfelé haladni a ranglétrán és eltakarítottam mindenkit az utamból. Hosszú, kemény, de cseppet se fárasztó munka gyümölcse, hogy az algolok helyi vezetője lettem. Az évek alatt sok ellenséget sikerült össze szedtem, kik a helyembe akartak lépni, de pár csettintést követően az illetők hirtelen eltűntek. Mindenki agyába véstem velem nem lehet csak úgy kikezdeni, sem hátba támadni. A lányaim hűségesek hozzám, hiszen minden titkukat lejegyeztem, előttem semmi sem marad rejtve. A nagyobb hatalom érdekében belsőbb körökbe férkőztem, így látogatásokat tettem egy kastélyban. Mire feleszméltem már majdnem minden kívánságom teljesülni látszott.
Külön lakrésszel rendelkezek a palotában, ami egyenesen az ő (tanácsos) szobájába nyílik. Forró éjszakák tömkelegét töltöttük együtt, de eljött a királyváltás ideje. Már csak az utód kiléte kétes, így mindent bele kell adnom. Jöhet a színjáték, megfelelő személy keresése, elcsábítása stb. Ki az a lény? Az még titok!
Baljós felhők gyülekeznek az égen, hamarosan mindent befed a jég, hideg napok várnak Basel városára...

Vissza az elejére Go down
Tanya Volkova
Tanya Volkova


Ailurosz Kharon
Adminisztrátor


Tartózkodási hely: : Belváros
Foglalkozás: : Régiség kereskedő

Algol - Angela Beyersdorf Empty
TémanyitásTárgy: Re: Algol - Angela Beyersdorf   Algol - Angela Beyersdorf Empty2015-05-20, 22:45

Gratulálok, elfogadva!


Először is köszönöm, hogy javítottad, amit kértem!

Tetszik, hogy karakteralkotás során odafigyeltél arra, hogy minél több elérhető információt felhasználj, ezért elismeréssel adózom! Egy-két apró helyesírási hibától eltekintve... Érdekesnek találtam, amit leírtál, habár én magam eddig nem gondoltam ilyen vérszomjasnak az algolokat, – de ahogy az embereknél is, úgy nálatok is elég sok félék lehetnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan a játékosok között üdvözölhetjük nemezisedet is!

Most már lefoglalhatod az avatarodat!
Személyes dolgaidat itt tárolhatod: Angela Beyersdorf
Csatlakozhatsz hozzánk Facebookon is!
És ha szeretnél egy rokont vagy ismerőst játékos kézbe adni, akkor ne habozz meghirdetni a Keresett karakterek között!

A sors csodálatos kártyakeverő.


Tanya VolkovaVissza az elejére Go down
 

Algol - Angela Beyersdorf

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Basel Day & Night :: Világleírás :: Elfogadott karakterek :: Algol-