Basel Day & Night
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

 

 Algol - Lady Evangeliya Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Lady Evangeliya Collins
Lady Evangeliya Collins


Algol
Duchess


Tartózkodási hely: : Basel
Foglalkozás: : Felsőházi képviselő

Algol - Lady Evangeliya Collins Empty
TémanyitásTárgy: Algol - Lady Evangeliya Collins   Algol - Lady Evangeliya Collins Empty2015-05-13, 01:50Lady Evangeliya Collins
I’m gonna love ya like  a black widow baby
Faj: Algol
Rang: Duchess
Politikai csoport: Konzervatív
Városi tisztség: Felsőház
Született: Basel, 1992. február 11.
Valós kor: 23
Látszólagos kor: 23
Foglalkozás: Felsőházi képviselő, feleség
Play by: Natalie Dormer


Kiegészítések

Család: Tulajdonképpen már tekinthetném a sidhe Collins családot is a családomnak, bár tudom, ez kölcsönösen nincs így. Nem mintha ez engem annyira földhöz vágna. Be fognak fogadni. De a lelkem mélyén én akkor is Beyersdorf maradok. Algolnak születtem és algol is maradok. Büszkén, magasra emelt fejjel. És ezt ők is tudják. Nem árultam el őket. Értük cselekszem.
₪ Angela Beyersdorf (nagynéni): 40-120 év, algol, él, az algolok vezetője. Keménykezű, erős és gyönyörű nő. Bár talán a kelleténél kicsit jobban szeret irányítani és beleszólni mások életébe, én állíthatom, hogy elég jól kijöttem vele mindig is. Tudtam, hogy kell vele bánni, hogy legyek vele simulékony anélkül, hogy idegesítőnek vagy unalmasnak, gyengének tartana. Tisztában vagyok vele, hogy az egyik kedvenc unokahúga vagyok. Először nem értette meg a házasságomat, de sikerült végül elmagyaráznom neki, miért is lesz ez így jó a mi nemzetségünknek is és végül áldását adta rá. Talán jobban hasonlítok rá, mint bármelyik másik rokona, bár ezt ő talán még észre sem vette. Arra ugyanis mindig ügyeltem, hogy ne lássa, jobban mondva vegye észre rajtam a vetélytársat. Habár nekem nagyobb terveim vannak, mint erzherzöginnek lenni a nemzetségünkben, ő nyugodtan ellehet ezzel. Nincs hát semmi bajunk egymással, addig legalábbis biztosan nem, amíg nem ébresztem fel a gyanakvását, amire pedig nagyon figyelek.
Ismerősök: A sidhe-k nem a családom. Ők is így érzik ezt. Ezen azonban változtatnom kell, ha meg akarom szilárdítani a pozíciómat mind a családban, mind a felsőházban. Fontos ugyanis, hogy számítson a szavam az ő szemükben is. Ehhez pedig mindenképp meg kell kedveltetnem velük magamat. A család férfitagjaival nem lesz nehéz dolgom. A nőkkel már annál inkább, de nem olyan fából faragtak, mint akit megrettent a kihívás. Vagy megnyerem őket, vagy szép lassan eltakarítom az útból. Egyik vagy másik útnak, de működnie kell.
₪ Sir Nathan Collins (férj): 100-200 év, sidhe, él. Kedves, karizmatikus, sármos férfi, befolyásos sidhe család vezetője. Ezért is mentem hozzá. Tudom, hogy halálosan szerelmes belém, az én bájaimmal nem volt nehéz magamba bolondítanom. Természetesen tudatos lépés volt a részemről. A külvilágnak és neki is játszom persze az elvakult, szerelmes fiatalasszonykát, de ennél sokkal fontosabb indokok motiválták, hogy hozzámenjek. Hatalmat akarok, befolyást. És ezt az ő segítségével fogom elérni. Mert semmit sem könnyebb irányítani, mint egy szerelmes férfit. Legyen az bármilyen jó vezető is.
Rövid távú célok: Elfogadtatni magam és beilleszkedni a Collins családba. Ha ők elfogadnak, az egész sidhe társadalom elfogad és ez a lényeg. Nem egy egyszerű menet, hiszen tudom, hogy lenéznek. De ha megfelelően választom meg a stratégiámat, biztos vagyok benne, hogy sikerülhet. Ha Nathan-t sikerült megnyernem, a családját is sikerülni fog.
Hosszú távú célok: Minél nagyobb hatalomra és befolyásra szert tenni. Felkerülni a legmagasabb körökbe. Hamar rájöttem, hogy ezt csak házassággal, valamelyest az elveim feladásával lehet. Mint minden algol, én is igencsak megvetem a férfiakat, nem tartom valami sokra őket. Bár élvezeti cikknek nem rosszak. Arra Nathan is megjárja, ezt meg kell hagyni. De van ennél fontosabb is. Nevet akarok szerezni magamnak. Tudják, ki vagyok és egy szemvillanásomat is lesse csak mindenki, tegye, amit én óhajtok. Az egész vérivó nemzetség. Magasabbra akarok jutni, mint a fajtámból eddig bárki. Fiatal vagyok, de tudom, mit akarok és azt is, hogyan érjem azt el. Mert el fogom érni.


I wanna be the queen

- A Bizottság a felsőházi jelöltek meghallgatását megkezdi. Lady Collins, kérem, álljon fel! Legyen szíves, vázolja fel a Bizottságnak a családi hátterét és azt, hogyan töltötte a gyermek és kölyök éveit!

- Igenis, mélyen tisztelt Bizottság! Baselben születtem, édesanyám a születésem után nem sokkal tragikus körülmények között elhalálozott. A nagymamám nevelt fel. Ennek ellenére nem mondanám szomorúnak a gyermekkoromat, számtalan unokatestvérem között sosem éreztem magányosnak, vagy számkivetettnek magam. A nagynéném, az algolok erzherzöginje már egész kiskorom óta nagy szerepet játszott az életemben. Mindig is keményen beleszólt mindenbe, de sokat köszönhetek neki. Mindazt, amit ma tudok, neki köszönhetem. Miatta és általa válhattam azzá, aki ma vagyok. Ő tanított meg arra is, hogyan kell a férfiakkal bánni, hogyan érjem el, hogy azt tegyék, amit én szeretnék és hogyan tegyek a kedvükre. A politikába is ő vezetett be, ő alapozta meg az elméleti tudásomat. Arra is megtanított, hogyan legyek jó szónok, jó manipulátor. Persze akiben alapvetően nincsenek meg az ehhez szükséges kvalitások, sosem válhat jó politikussá, vezetővé, de bennem látta a potenciált és nem hagyta veszni. Hálával tartozom mindezért, hiszen a tőle kapott tudás nélkül ma aligha állhatnék itt, a tisztelt Bizottság előtt.

- Lady Collins, Ön igen fiatal, még alig néhány éve lépett ki a kölyökkorból, mi vitte rá mégis, hogy elhagyja ezt a közösséget, amiben állítása szerint biztonságban érezte magát?

- Igen tisztelt Bizottság, mint azt bizonyosan tudják, nemrégen házasságra léptem Sir Nathan Collins-szal. Ez a szerelem vezetett abban, hogy elhagyjam a családomat. De végtére is ez az élet rendje. A nők férjhez mennek és kirepülnek a családi fészekből, nemde? Szerintem nincs ebben semmi meglepő vagy rendkívüli.

- Mondana pár szót a házasságáról? Milyen a kapcsolata a férjével? Úgy hírlik, nem ápol túl jó viszonyt a férje családjával, igaz ez?

- A férjem és én szeretjük egymást. Ez a legfontosabb, mindennek az alapja szerintem. Ezért is házasodtunk össze. Ami a férjem rokonait illeti, még csak néhány hónapja vagyunk házasok, természetesnek gondolom, hogy még kissé távolságtartóak velem. Mindannyiunknak új ez a helyzet, meg kell még szoknunk egymást. Tisztában vagyok azzal, hogy a származásom miatt kissé idegenkednek tőlem, de biztos vagyok benne, ha jobban megismerjük egymást, a kezdeti ellenszenv eltűnik majd és befogadnak maguk közé. Én hiszek a tiszta érzésekben, ha szeretettel és megértéssel közelítek feléjük, bízom benne, hogy ezt is fogom visszakapni.

- Mi a célja azzal, hogy a felsőház tagjává szeretne válni?

- Természetesen a férjemet szeretném támogatni elsősorban. Mint felesége kötelességemnek is érzem, hogy szerepet vállaljak a politikában. Ugyanezt meg kellene tennem a családomért, az algolokért is. Ráadásul a nagynéném sem azért oltotta belém mindazt a tudást a politika és egyéb hasznos területeken, hogy mindez kárba vesszen. Természetesen a ház négy fala között is megteszem az uramért, amit kötelességem és ami erőmből telik, de úgy érzem, csak úgy lehetek méltó társa, ha a politikai életben is mellette állok.

- Mit gondol azokról a pletykákról, melyek szerint Ön nem is szerelemből ment hozzá Sir Nathan Collins-hoz és a felsőházban is a saját önös érdekeit szeretné megvalósítani, önös érdekből, hatalomvágyból szeretne minél magasabb, erősebb pozíciót, nevet szerezni magának?

- Aljas rágalomnak tartom. Szeretem a férjemet, mindent csak érte teszek. Sose tennék neki keresztbe a politikai életben és sosem lennék csalfa. Mert tudom, hogy erről is keringenek szóbeszédek. De ez mind hazugság. Nem vagyok törtető. Szeretném, hogy a sidhe közösség elfogadjon és figyeljen a szavamra, de kizárólag csak azért, amit már korábban is elmondtam. A férjemért és hogy a régi családomra se hozzak szégyent. Erről nincs más, amit mondhatnék.

- Köszönjük, Lady Collins. A meghallgatása ezennel véget ért. Kérem, üljön vissza a helyére! Nézzük a következő jelöltet…

Vissza az elejére Go down
Tanya Volkova
Tanya Volkova


Ailurosz Kharon
Adminisztrátor


Tartózkodási hely: : Belváros
Foglalkozás: : Régiség kereskedő

Algol - Lady Evangeliya Collins Empty
TémanyitásTárgy: Re: Algol - Lady Evangeliya Collins   Algol - Lady Evangeliya Collins Empty2015-05-13, 09:21

Gratulálok, elfogadva!

Hű.... Hát le a kalappal előtted! Írni... Írni, azt biztosan tudsz. Az a helyzet, hogy nem találok szavakat sem. Lefeküdtem aludni és meseországban ébredtem volna, hogy ide varázsoltad magadat pillanatok alatt? Nagyon érdekesen oldottad meg, hogy sokat megtudhassunk az életedről, nagyon magával ragadott!

Nem lesz egyszerű dolgod az új családodban, és még a régi előtt is titkolod, hogy miféle komoly terveid akadtak? Hosszú, és rögös út vezet a trónig, szóval jól fontold meg minden lépésed, ám ha jól kevered a lapokat, talán az Év végén egy királynőt köszönthetünk a bársonyszékben! Sok sikert a terveid megvalósításához, és szerelmes férjed orránál fogva vezetéséhez!

Most már lefoglalhatod az avatarodat!
Személyes dolgaidat itt tárolhatod: Lady Evangeliya Collins
Csatlakozhatsz hozzánk Facebookon is!
És ha szeretnél egy rokont vagy ismerőst játékos kézbe adni, akkor ne habozz meghirdetni a Keresett karakterek között!

A sors csodálatos kártyakeverő.


Tanya VolkovaVissza az elejére Go down
 

Algol - Lady Evangeliya Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Basel Day & Night :: Világleírás :: Elfogadott karakterek :: Algol-